1. ledna 2016

Single serving cheesecake

Kdo by nemiloval cheesecake? Já ho zbožňuju ve všech variantách a málokdy mu odolám. Abych však předešla riziku, že sním celý dort sama, málokdy jej peču doma - při slavnostních příležitostech ano, jindy se od jeho přípravy zdržuju. Každopádně jsem na nějakých stránkách narazila na pečený tvaroh ve stylu cheesecaku a prostě jsem ho musela vyzkoušet! A ani vás recept nemine :) Jinak vám všem přeju krásný vstup do nového roku, doufám, že jste to pěkně oslavili a budu se na vás těšit s dalšími články ♥



Budete potřebovat:

200g odtučněného tvarohu
lžíci holandského kakaa
med (podle chuti)
vejce

Všechno rozmixujte do hladké hmoty a nalejte do zapékací mističky. V rozehřáté troubě na 160°C pečte po dobu 25 minut, dokud tvaroh nezatuhne. Nepřepečte ho - nebude mít tu správnou konzistenci. Nechtejte přes noc uležet v lednici a ráno ozdobte a posnídejte :) Já zvolila nesmrtelnou klasiku v podobě kokosu, který ke kakau více než sedí, kaki a arašídového másla ♥

4 komentáře:

  1. Tohoto receptu jsem se nemohla dočkat protože "cheescake" vypadá vážně skvěle :D ! Tvaroh s kakaem mám hrozně ráda a zapečený může být ještě lepší :) !

    http://runeatandtravel.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  2. Hm, to zní jednoduše a dost dobře! :)

    OdpovědětVymazat
  3. Ty jo, to je zajímavé :-) Super nápad!

    OdpovědětVymazat
  4. Výborný nápad, určitě ho vyzkouším. :-)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za milý komentář :)